Kategoria: Tekoäly

Klinik Access - älykäs hoidon tarpeen arviointiratkaisu.
Axel Health

Axel Planner

Axel Planner on monipuolinen suunnitteluratkaisu, joka auttaa terveydenhuollon organisaatioita aikataulu- ja huonesuunnittelussa, tilojen ja resurssien käytön optimoinnissa sekä potilaiden opastuksessa huone- ja resurssivarausten perusteella.
Axel Health

Axel Encounter

Axel Encounter tukee terveydenhuollon organisaatioiden toimintaa monella eri tavalla – tehostamalla potilasvirran hallintaa, nopeuttamalla potilaiden asiointia ja vapauttamalla terveydenhuollon ammattilaisten aikaa hoitotyöhön.
a.i.mater Oy

Noptera

Noptera on ohjelmisto, jonka avulla työn lomassa tehtävät kirjaukset voidaan tehdä puheella. Se vapauttaa kädet työntekoon ja saattaa jopa puolittaa tehtävään kuluvan työajan. Noptera soveltuu erityisesti korkeaa aseptiikkaa vaativaan työhön.
Annie Advisor

Annie-tukibotti

Annie-tukibotti tarjoaa opiskelijalle matalan kynnyksen tukea suoraan tekstiviestillä
Avaintec Oy

MentalChief

MentalChief -tekoälypalvelu mielenterveys- ja päihdeongelmaisille säästää sote-ammattilaisten resursseja ja aikaa, vähentää turhia mielenterveys- ja päihdeongelmiin liittyviä käyntejä päivystyksessä ja auttaa potilasta saamaan oikea-aikaista palvelua.
Uutuustuote

Uutuustuotteella tarkoitetaan tuotetta / palvelua, joka on ollut alle vuoden markkinoilla.

Avaintec Oy

AvainLog

AvainLog on sosiaali- ja terveydenhoitoalan datan käytön monitorointiin sekä väärinkäytösten löytämiseen tarkoitettu tekoälypalvelu.
Avaintec Oy

RehabScreen

RehabScreen on tekoälypalvelu, joka auttaa ikääntyvien henkilöiden kuntoutussuunnitelman luomisessa ja kuntoutustoimenpiteiden vaikuttavuuden arvioinnissa.
Avaintec Oy

ChildScreen

ChildScreen on lasten oirearvioon ja etähoitoon tarkoitettu AI-as-a-Service palvelu.
Uutuustuote

Uutuustuotteella tarkoitetaan tuotetta / palvelua, joka on ollut alle vuoden markkinoilla.

MedicubeX Oy

e-Terveysasema™

Medicube X® e-Terveysaseman™ avulla potilas voi itse mitata omatoimisesti keskeisimmät terveysarvonsa. Automatisoitu itsemittaus mullistaa terveydenhuollon palveluita, tuottaa uudenlaisia etävastaanottoja ja ennaltaehkäisevää hoitoa.