e-Terveysasema™

e-Terveysasema™

MedicubeX Oy on vuonna 2020 perustettu suomalainen terveysteknologiayritys. Medicube X® e-Terveysasema™ on antimikrobinen ja turvallinen tilaratkaisu. Innovaatio mahdollistaa peruselintelintoimintojen ja sydän- ja verisuonitautien riskitekijöiden seurannan ja seulonnan. Tämä parantaa tautien ennaltaehkäisyä varhaisen riskien tunnistamisen avulla, säästää aikaa potilailta ja terveydenhuollon ammattilaisilta. Etävastaanotto ratkaisumme mahdollistaa terveyspalveluiden saatavuuden kaikille sijainnista riippumatta.

Itsemittauspisteinnovaatio on suunnattu potilashoitoon ja omaseurantaan, jota voidaan hyödyntää esimerkiksi terveydenhuollon työnkulkujen tehostamisessa, tehokkaampien etävastaanottojen mahdollistamisessa sekä itsenäisissä terveydentilan mittauksissa.

Medicube X® e-Terveysasema™ soveltuu käytettäväksi terveydenhuollon toimipisteissä, julkisella ja yksityisellä puolella, julkisissa tiloissa, kuten kirjastot ja ostoskeskukset sekä apteekeissa.

Referenssit

Helsingin kaupunki, Vuosaaren terveysasema, Helsinki, (www.hel.fi)
Helsingin kaupunki, Kalasataman terveys- ja hyvinvointikeskus, Helsinki, (www.hel.fi)
Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue, Kontinkankaan hyvinvointikeskus, Oulu, (pohde.fi)
Keski-Uudenmaan hyvinvointialue, Hyvinkää TK / Järvenpään Just, (https)

Tuote on CE-merkitty. e-Terveysasema ei ole MDR -direktiivin mukainen lääkinnällinen laite, mutta siihen on integroitu lääkinnällisiä laitteita, joita käytetään niiden oman käyttötarkoituksen mukaisesti.