Kategoria: Erikoissairaanhoito

MedicubeX Oy

e-Terveysasema™

Medicube X® e-Terveysaseman™ avulla potilas voi itse mitata omatoimisesti keskeisimmät terveysarvonsa. Automatisoitu itsemittaus mullistaa terveydenhuollon palveluita, tuottaa uudenlaisia etävastaanottoja ja ennaltaehkäisevää hoitoa.
Uutuustuote

Uutuustuotteella tarkoitetaan tuotetta / palvelua, joka on ollut alle vuoden markkinoilla.

Pharmaca

Rokotustieto.fi

Helposti ymmärrettävää ja luotettavaa tietoa rokotteista ja rokottautumisesta.
Meditas Oy

Auxivo Liftsuit

Auxivo LiftSuit® eksoskeleton auttaa keventämään selkään kohdistuvaa kuormitusta nostoissa ja etunojassa työskentelyssä.
VR4Healthcare Oy

Terveysalan VR-koulutukset

Teemme virtuaalitodellisuus (VR) koulutusta terveysalan (lääketiede, hoitotyö) opiskelijoille sekä ammattilaisille. VR-koulutuksen avulla voidaan perhedyttää ja kouluttaa terveysalan työntekijöitä ja opiskelijoita joustavasti.
Sotender on helppokäyttöinen digipalvelu, jossa keikkatyöt ja niiden tekijät kohtaavat. . Sotenderin avulla työnantajat ja työntekijät kohtaavat nopeasti ja vaivattomasti, ja sen avulla tarjotaan edullinen tapa skaalata rekrytointipohjaa uusille alueille.
Lähtökeskustelu-botti keskustelee lähtijöiden kanssa ja tarjoaa heille tarvittavia tietoja, tukea sekä ohjausta eroamisprosessissa. Se kerää tietoa ja palautetta, mikä auttaa kehittämään organisaatiota. Botti tehostaa HR-prosesseja ja tuottaa säästöjä.
Physiotools Oy

Physicourses

Opiskele missä ja milloin tahansa Physicourses-verkko-opetuskirjaston avulla. Tarjontamme käsittää yli 600 tuntia videokursseja ja 35 itseopiskeltavaa PDF-kurssia, joita voit tilata tarpeesi mukaan.
Uutuustuote

Uutuustuotteella tarkoitetaan tuotetta / palvelua, joka on ollut alle vuoden markkinoilla.

Physiotools Oy

Physitrack

Physitrackin avulla ammattilainen voi luoda asiakkaalleen henkilökohtaisen harjoitusohjelman tekemänsä tutkimuksen ja henkilön taustatietojen pohjalta. Harjoitusohjelma voidaan tulostaa tai lähettää digitaalisessa muodossa Physiapp-asiakassovellukseen.
Oy Ciegus Ltd

LääkeTabletti

LääkeTabletti-palvelua käyttämällä vähennetään lääkkeenjaon virheitä: palvelua käytetään lääkkeiden kaksoistarkastuksissa ja sen avulla voidaan tarkastaa lääkkeet ennen potilaalle antoa.
Kuvaus päivittyy