Wenla

Hyvinvointi- ja terveysteknologiahakemisto Wenla esittelee kuluttajille, kunnille ja sosiaali- ja terveysalan organisaatioille tarkoitettuja hyvinvointi- ja terveysteknologiapalveluja.

Kansallisen hakemiston tarkoituksena on edistää teknologiatiedon saavutettavuutta.

Wenla-palvelulla halutaan lisätä tietoisuutta teknologioiden mahdollisuuksista mm. hyvinvoinnin, terveyden ja toimintakyvyn edistämisessä sekä tarjota ideoita sosiaali- ja terveyspalvelujen kehittämiseen. Lisäksi palvelun sisältöä voidaan hyödyntää sosiaali- ja terveysalaan sekä hyvinvointi- ja terveysteknologiaan liittyvässä koulutuksessa. Palvelulla edistetään myös alan tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoimintaa. Mikäli aihe kiinnostaa, rekisteröi itsesi käyttäjäksi tai tilaa Wenlan uutiskirje!

Palvelun sisällöntuotannosta vastaavat hyvinvointi- ja terveysteknologiayritykset. Wenlaan toivotaan tietoa hyvinvointi- ja terveysteknologiapalveluista, jotka sisältävät jonkin digitaalisen tai teknologisen elementin tai osa-alueen. Lisää yrityksesi ja tuotteesi Wenlaan!

Hyvinvointi- ja terveysteknologiayrityksille palvelu mahdollistaa vaivattoman tavan saada markkinoilla olevat teknologiapalvelut laajan yleisön tietoisuuteen. Wenla-palvelu on tuotekehitysvaiheessa yrityksille maksuton.

Hakemiston julkaisusta vastaa elinkeino- ja kehitysyhtiö Prizztech Oy. Hakemiston ensi vaiheen kehitystyö on osa Satakunta Testbed -hanketta, jota rahoitetaan REACT-EU-välineen määrärahoista osana Euroopan unionin COVID-19-pandemian johdosta toteuttamia toimia.

Wenla-palvelua on tarkoitus kehittää jatkossa eteenpäin, ja siksi toivommekin kuulevamme huomioitanne ja ideoitanne palvelun kehittämiseksi!

Katso yhteystiedot »