Ideat

Hyvinvointi- ja terveysteknologioiden tehokkaammassa hyödyntämisessä on kyse hyvien ideoiden sekä osaavien kehittäjien kohtaamisesta. Tällä Ideat-sivulla Wenla-palvelu tarjoaa paikan, jossa voit jakaa arjessa ja työssä esiin nousseita tarpeita sekä syntyneitä palvelu- ja tuoteideoita, joihin uusi teknologia voi tarjota ratkaisun. Annetuista ehdotuksista yritykset voivat halutessaan poimia sopivia ideoita tuotekehitykseensä. Hyviä ideoita voit halutessasi tukea peukuttamalla. 

Voit kertoa ideasi oheisella lomakkeella, joka avautuu alla olevasta linkistä. Kaikki annetut ideat tulevat julkisesti näkyviin tälle sivulle palveluntarjoajan ylläpidon hyväksynnän jälkeen. Tietoja voidaan jakaa myös muissa Wenlan viestintäkanavissa. Wenla-palvelun palveluntarjoaja ei ota kantaa Ideat-sivulle tallennettujen ideoiden immateriaali- tai muihin oikeuksiin.

Lomake

Idea

Voit tässä kuvata ideasi, kenelle se on kohdistettu ja minkä asian se ratkaisee.

Yhteystiedot

Yhteystietoni jättämällä annan nimenomaisen suostumukseni sille, että Palveluntarjoaja käsittelee henkilötietojani Wenla-palvelun käyttöehtojen ja tietosuojaselosteen mukaisesti.

Todista, että et ole robotti: suorita laskutoimitus ennen rekisteröitymistä.

+ =

Esimerkki-innovaatio

Innovaattori
Prizztech Oy

Esimerkki Wenla-palveluun kuvatusta uudesta sosiaali- ja terveysalan innovaatiosta.

13.12.2023

Esimerkki-innovaatio

Esimerkki Wenla-palveluun kuvatusta uudesta sosiaali- ja terveysalan innovaatiosta.

11.12.2023