Kategoria: Rokotus ja terveystarkastus

MedicubeX Oy

e-Terveysasema™

Medicube X® e-Terveysaseman™ avulla potilas voi itse mitata omatoimisesti keskeisimmät terveysarvonsa. Automatisoitu itsemittaus mullistaa terveydenhuollon palveluita, tuottaa uudenlaisia etävastaanottoja ja ennaltaehkäisevää hoitoa.
Uutuustuote

Uutuustuotteella tarkoitetaan tuotetta / palvelua, joka on ollut alle vuoden markkinoilla.

Pharmaca

Rokotustieto.fi

Helposti ymmärrettävää ja luotettavaa tietoa rokotteista ja rokottautumisesta.
Nuanic-sormus mittaa reaaliaikaisesti mielen kuormittumista ja palautumista. Tieteellisesti testattu ja moderni teknologia auttaa tunnistamaan ja ennaltaehkäisemään työuupumuksen jo varhaisessa vaiheessa.
Uutuustuote

Uutuustuotteella tarkoitetaan tuotetta / palvelua, joka on ollut alle vuoden markkinoilla.

VR4Healthcare Oy

Terveysalan VR-koulutukset

Teemme virtuaalitodellisuus (VR) koulutusta terveysalan (lääketiede, hoitotyö) opiskelijoille sekä ammattilaisille. VR-koulutuksen avulla voidaan perhedyttää ja kouluttaa terveysalan työntekijöitä ja opiskelijoita joustavasti.
Sotender on helppokäyttöinen digipalvelu, jossa keikkatyöt ja niiden tekijät kohtaavat. . Sotenderin avulla työnantajat ja työntekijät kohtaavat nopeasti ja vaivattomasti, ja sen avulla tarjotaan edullinen tapa skaalata rekrytointipohjaa uusille alueille.
Lähtökeskustelu-botti keskustelee lähtijöiden kanssa ja tarjoaa heille tarvittavia tietoja, tukea sekä ohjausta eroamisprosessissa. Se kerää tietoa ja palautetta, mikä auttaa kehittämään organisaatiota. Botti tehostaa HR-prosesseja ja tuottaa säästöjä.
Inscripta Oy

Inscripta Direct

Inscripta Direct on moderni, kustannustehokas ja täysin eurooppalaisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen ratkaisu saneluun, potilaskirjaustyön optimointiin ja tallentamiseen.
Vuorox – Yksilölliset ja tasapuoliset työvuorosuunnitelmat minuuteissa. Syväoppivan tekoälyn avulla on mahdollista ratkaista työvuorosuunnittelun haasteet poikkeuksellisen laadukkaasti. Uuden ajan työvuorosuunnitelmat.
SaraWell Oy

Terve Päivä

Terve Päivä -palvelu on julkisen ja yksityisen terveydenhuollon, työterveyshuollon sekä hyte-toimijoiden työkalu kokonaisvaltaisen elintapaohjauksen tuottamiseen omille asiakkaille.
Vanhemmuusmatka Oy

Vanhemmuusmatka

Vanhemmuusmatka on matkaopas onnelliseen vanhemmuuteen. Valmentaudu synnytykseen, imetykseen, vauvanhoitoon, uuteen arkeen ja vanhemmuuteen kahden kätilön tukemana verkossa, ajasta ja paikasta riippumatta.