Nuanic biosensori

Nuanic biosensori

Nuanic-sormus mittaa reaaliaikaisesti mielen kuormittumista ja palautumista. Teknologia perustuu ihon sähkönjohtavuuden mittaamiseen (EDA), joka kertoo sympaattisen hermoston reaktioista. EDA on erityisen herkkä reagoimaan emotionaaliseen (tunne) ja kognitiiviseen (tieto) kuormitukseen ja siksi soveltuu hyvin mielen hyvinvoinnin tukemiseen.

Joka neljäs työntekijä on vaarassa uupua. Erityisen huolestuttava tilanne on nuorilla. Työuupumus kehittyy vähitellen kroonisen stressin seurauksena, jolloin autonominen hermosto joutuu epätasapainoon. Uupumusta on vaikea itse tunnistaa ennen kuin on tarvetta sairaslomalle. Varhaiseen tunnistamiseen ei ole aiemmin ollut objektiivisia mittareita ja siksi siihen on ollut vaikea puuttua ajoissa. Nuanic tarjoaa ratkaisun tähän ongelmaan. Tieteellisesti testattu ja moderni teknologia on kehitetty psyykkisen työhyvinvoinnin tukemiseen. Se tarjoaa objektiivisen näkymän henkilöstön psyykkiseen suorituskykyyn ja hyvinvointiin niin yksilön kuin ryhmän tasolla.

Nuanic tarjoaa terveydenhuollon ammattilaisille käyttöön seuraavia palveluja:

 1. Nuanic screening: 2 viikon mittausjakso kroonisen stressin ja työuupumuksen varhaiseen tunnistamiseen ja ennaltaehkäisyyn. Toimii ns. ”mielenterveyden määräaikaistarkastuksena” esim. kerran vuodessa, osana työterveyshuollon palveluja tai työkykyriskien arvioinnin välineenä ajattelutyöläisille.
 2. Nuanic jatkuva mittaus: Nuanic-mittausta voidaan tarvittaessa jatkaa 2 viikkoa mittauksen jälkeen, esim. toipumisen varmistamiseksi. Jos potilaalla on haasteita jaksamisen kanssa, voidaan mittauksen avulla varmistaa interventioiden vaikuttavuus, toipumisen edistyminen sekä hallittu töihinpaluu sairausloman jälkeen.

Tieteelliset tutkimukset

Tuotetiedot

Kielet

suomienglanti

Markkina-alue

 • Eurooppa
  • Suomi
  • Alankomaat
  • Yhdistynyt kuningaskunta
  • Saksa

Tuote on tullut markkinoille

12/2023
Uutuustuote

Uutuustuotteella tarkoitetaan tuotetta / palvelua, joka on ollut alle vuoden markkinoilla.

Sertifikaatit

 • ei ole lääkinnällinen laite

Tuote lisätty palveluun

05.02.2024

Päivitetty

05.02.2024