Kategoria: Maahanmuuttajat

Atapley

Husarin matkat

Suomen luonto kauneimmillaan tulee luoksesi digitaalisesti.
Uutuustuote

Uutuustuotteella tarkoitetaan tuotetta / palvelua, joka on ollut alle vuoden markkinoilla.

LivingSkills Oy

Digitaalinen työväline

LivingSkills on voimavaralähtöinen toimintamalli, joka tarjoaa digitaalisia motivointityökaluja ihmissuhdeammattilaisille sosiaali- ja terveyspalvelujen sekä hyvinvointialojen asiakastyöhön.
Klinik Access - älykäs hoidon tarpeen arviointiratkaisu.
KELOSOUND®-puu tuo luonnon lähemmäksi sinua. Puu toimii rentouttavana elementtinä nykypäivän hektisessä elämässä, niin toimiston rentoutustilassa, elämystilassa tai aistihuoneessa.
Huikea äänimaisema myös saunaan ja kosteisiin tiloihin. Luontoäänet kutsuvat seikkailuun, kokemaan uusia elämyksiä ja rentoutumaan. Järjestelmässä ei ole kaiuttimia, vaan sauna itsessään soi ja kävijä on osa äänielämystä.
Kelosound

Sisusound®

Rentouttavat äänet ja äänimaisemat purkavat stressiä ja helpottavat kommunikaatiota. Järjestelmässä kaikki pintamateriaalit resonoivat ääntä. Rakenteisiin asennetut äänet voivat myös opastaa, luoda tunnelmaa tai rakentaa elämyksiä kävijälle.
Sentina Oy

Näyttämö

Näyttämö-palvelu tuo luontohoivaa ja viihtymistä osaksi aktiivista arkea tarinoiden, musiikin, kuvien ja videoiden muodossa. Palvelu on suunniteltu käytettäväksi erityisesti television näytöllä ja sen omalla kaukosäätimellä.
Uutuustuote

Uutuustuotteella tarkoitetaan tuotetta / palvelua, joka on ollut alle vuoden markkinoilla.

Restoratiiviset virtuaaliluontotilat ja aistihuoneet: Luo tiloihisi tutkitusti hyvinvointia lisäävä immersiivinen virtuaaliluontotila. Meillä OiOissa on yli vuosikymmenen kokemus virtuaaliluontotilojen luomisesta erilaisiin ympäristöihin.
Hoivita Oy

Hätäpainike

Hätäpainikkeen tarkoituksena on mahdollistaa nopea avun saanti henkilölle. Palvelua voidaan hyödyntää mm. sairaaloissa, palveluasumisessa sekä kotiympäristössä. 
Kaatumisen etätunnistuspalvelun tarkoituksena on mahdollistaa turvallinen kotona asuminen erityisesti ikääntyneille henkilöille. Palvelua voidaan hyödyntää myös sairaaloissa ja palveluasumisessa.