Kategoria: Opetus- ja kasvatusalan ammattilaiset

Atapley

Husarin matkat

Suomen luonto kauneimmillaan tulee luoksesi digitaalisesti.
Uutuustuote

Uutuustuotteella tarkoitetaan tuotetta / palvelua, joka on ollut alle vuoden markkinoilla.

LivingSkills Oy

Digitaalinen työväline

LivingSkills on voimavaralähtöinen toimintamalli, joka tarjoaa digitaalisia motivointityökaluja ihmissuhdeammattilaisille sosiaali- ja terveyspalvelujen sekä hyvinvointialojen asiakastyöhön.
Vivago-hoitajakutsu tarjoaa monipuoliset turva- ja hälytystoiminnallisuudet hoitotyön erilaisiin tarpeisiin ja ympäristöihin.
Klinik Access - älykäs hoidon tarpeen arviointiratkaisu.
KELOSOUND®-puu tuo luonnon lähemmäksi sinua. Puu toimii rentouttavana elementtinä nykypäivän hektisessä elämässä, niin toimiston rentoutustilassa, elämystilassa tai aistihuoneessa.
Huikea äänimaisema myös saunaan ja kosteisiin tiloihin. Luontoäänet kutsuvat seikkailuun, kokemaan uusia elämyksiä ja rentoutumaan. Järjestelmässä ei ole kaiuttimia, vaan sauna itsessään soi ja kävijä on osa äänielämystä.
Kelosound

Sisusound®

Rentouttavat äänet ja äänimaisemat purkavat stressiä ja helpottavat kommunikaatiota. Järjestelmässä kaikki pintamateriaalit resonoivat ääntä. Rakenteisiin asennetut äänet voivat myös opastaa, luoda tunnelmaa tai rakentaa elämyksiä kävijälle.
Sentina Oy

Näyttämö

Näyttämö-palvelu tuo luontohoivaa ja viihtymistä osaksi aktiivista arkea tarinoiden, musiikin, kuvien ja videoiden muodossa. Palvelu on suunniteltu käytettäväksi erityisesti television näytöllä ja sen omalla kaukosäätimellä.
Uutuustuote

Uutuustuotteella tarkoitetaan tuotetta / palvelua, joka on ollut alle vuoden markkinoilla.

YetiCare Oy

Yetitablet + YetiCare

YetiCare on sosiaali- ja terveydenhuoltoalalle kehitetty ratkaisu. Siihen kuuluu suurikokoisella kosketusnäytöllä varustettu Android-pohjainen Yetitablet, helppokäyttöinen käyttöliittymä sekä monipuolinen valikoima sovelluksia osallistavaan toimintaan.
Restoratiiviset virtuaaliluontotilat ja aistihuoneet: Luo tiloihisi tutkitusti hyvinvointia lisäävä immersiivinen virtuaaliluontotila. Meillä OiOissa on yli vuosikymmenen kokemus virtuaaliluontotilojen luomisesta erilaisiin ympäristöihin.