Kategoria: Neuvola

Atapley

Husarin matkat

Suomen luonto kauneimmillaan tulee luoksesi digitaalisesti.
Uutuustuote

Uutuustuotteella tarkoitetaan tuotetta / palvelua, joka on ollut alle vuoden markkinoilla.

LivingSkills Oy

Digitaalinen työväline

LivingSkills on voimavaralähtöinen toimintamalli, joka tarjoaa digitaalisia motivointityökaluja ihmissuhdeammattilaisille sosiaali- ja terveyspalvelujen sekä hyvinvointialojen asiakastyöhön.
Smartbox tarjoaa älykkäät ratkaisut esimerkiksi hoitotarvikkeiden ja apuvälineiden noutoihin ja palautuksiin turvallisesti ja tehokkaasti.
Klinik Access - älykäs hoidon tarpeen arviointiratkaisu.
KELOSOUND®-puu tuo luonnon lähemmäksi sinua. Puu toimii rentouttavana elementtinä nykypäivän hektisessä elämässä, niin toimiston rentoutustilassa, elämystilassa tai aistihuoneessa.
Kelosound

Sisusound®

Rentouttavat äänet ja äänimaisemat purkavat stressiä ja helpottavat kommunikaatiota. Järjestelmässä kaikki pintamateriaalit resonoivat ääntä. Rakenteisiin asennetut äänet voivat myös opastaa, luoda tunnelmaa tai rakentaa elämyksiä kävijälle.
MuistiSeniori palvelu on digitaalinen hyvinvointisovellus ikäihmisille ja heidän kanssaan työskenteleville. Sen avulla voidaan parantaa ja ylläpitää fyysistä, psyykkistä ja sosiaalista toimintakykyä ja hyvinvointia sekä arjessa selviytymistä.
Axel Health

Axel Planner

Axel Planner on monipuolinen suunnitteluratkaisu, joka auttaa terveydenhuollon organisaatioita aikataulu- ja huonesuunnittelussa, tilojen ja resurssien käytön optimoinnissa sekä potilaiden opastuksessa huone- ja resurssivarausten perusteella.
Axel Health

Axel Encounter

Axel Encounter tukee terveydenhuollon organisaatioiden toimintaa monella eri tavalla – tehostamalla potilasvirran hallintaa, nopeuttamalla potilaiden asiointia ja vapauttamalla terveydenhuollon ammattilaisten aikaa hoitotyöhön.
Near Real kokonaisratkaisu etävastaanotolle sisältää parhaat laatustandardit ja lääkintälaitedirektiivit täyttävät etätutkimuslaitteet, sekä tietoturvallisen ja huippulaatuisen videovastaanottopalvelun.​