Vuorox-työvuorosuunnitteluohjelmisto

Vuorox-työvuorosuunnitteluohjelmisto

Vuorox on Suomessa kehitetty ohjelmisto, joka suunnittelee työvuorot tehokkaammin kuin perinteiset ratkaisut. Vuoroxin avulla saat yksilölliset ja tasapuoliset työvuorosuunnitelmat muutamassa minuutissa. Vuorox on markkinoiden uusinta teknologiaa hyödyntävä työvuorosuunnittelija. Järjestelmän perustana on syväoppiva tekoäly. Tämä mahdollistaa työvuorosuunnitelmien laatimisen minuuteissa.

Käyttämämme teknologian avulla on mahdollista suunnitella hyvin yksilöllisiä ja tasapuolisia työvuorosuunnitelmia. Toisin kuin vanhemman sukupolvien, laskentaan perustuvien optimointijärjestelmien avulla. Suurimman hyödyn syväoppivasta tekoälystä saa vaativan kolmivuorotyön suunnittelussa, mutta asiakkaitamme ovat myös muut epäsäännöllisiä työvuoroja tekevät yksiköt. Tyypillinen Vuoroxin käyttäjä voisi olla esimerkiksi hoivapalveluita tai tuettua asumista tarjoava organisaatio. Uuden teknologian avulla voidaan säästää työvuorosuunnitteluun käytettävästä ajasta jopa useita päiviä.

Vuoroxin avulla tehostetaan vaativan kolmivuorotyön suunnittelua. Asiakkainamme on sekä 24/7 toimivia hoivapalveluyrityksiä että kaksivuoroissa toimivia yksiköitä. Mitä haastavampi työvuorosuunnitelma on kyseessä, sitä suuremmat hyödyt syväoppiminen pystyy tarjoamaan. Vuorox on suunniteltu vastaamaan juuri sosiaali- ja terveydenhuollon yksiköiden työvuorosuunnittelun haasteisiin.

Referenssit

Autismisäätiö, Suomen yksiköt, (www.autismisaatio.fi)