Plain Complex Oy

Plain Complex Oy

Vuorox on Suomessa kehitetty ohjelmisto, joka suunnittelee työvuorot tehokkaammin kuin perinteiset ratkaisut. Vuoroxin avulla saat yksilölliset ja tasapuoliset työvuorosuunnitelmat muutamassa minuutissa. Vuorox on markkinoiden uusinta teknologiaa hyödyntävä työvuorosuunnittelija. Järjestelmän perustana on syväoppiva tekoäly. Tämä mahdollistaa työvuorosuunnitelmien laatimisen minuuteissa.

Käyttämämme teknologian avulla on mahdollista suunnitella hyvin yksilöllisiä ja tasapuolisia työvuorosuunnitelmia. Toisin kuin vanhemman sukupolvien, laskentaan perustuvien optimointijärjestelmien avulla. Suurimman hyödyn syväoppivasta tekoälystä saa vaativan kolmivuorotyön suunnittelussa, mutta asiakkaitamme ovat myös muut epäsäännöllisiä työvuoroja tekevät yksiköt. Tyypillinen Vuoroxin käyttäjä voisi olla esimerkiksi hoivapalveluita tai tuettua asumista tarjoava organisaatio. Uuden teknologian avulla voidaan säästää työvuorosuunnitteluun käytettävästä ajasta jopa useita päiviä.

Yritystiedot

Verkkosivut

Vuorox – Yksilölliset ja tasapuoliset työvuorosuunnitelmat minuuteissa. Syväoppivan tekoälyn avulla on mahdollista ratkaista työvuorosuunnittelun haasteet poikkeuksellisen laadukkaasti. Uuden ajan työvuorosuunnitelmat.