Suvanto Care

Suvanto Care

Suvanto Care -palvelut tarjoavat turvallista kotiasumista sekä ulkona liikkumista. Helppokäyttöinen ja huomaamaton seuranta tuo käyttäjälle mahdollisuuden saada nopeasti apua paikalle aina tarvittaessa. Palvelun avulla läheiset, ystävät sekä hoitohenkilökunta saavat tietoa käyttäjän voinnista sekä voivat pitää helposti yhteyttä asukkaaseen.

Suvanto Care -palvelu sopii erinomaisesti ikäihmisten apuvälineeksi kotiin tukemaan täyspainoista asumista. Se voidaan ottaa myös osaksi liikuntarajoitteisen tai muuten toimintakyvyltään alentuneen henkilön asumisen tukea. Palvelu mahdollistaa itsenäisen asumisen kaikkialla, niin kaupungeissa kuin harvaan asutuilla alueilla.

Suvanto Care

Suvanto Älylukko

Suvanto Älylukko – turvalliseen sisäänpääsyyn: Suvanto Älylukko poistaa avainten käyttötarpeen. Ulko-oveen asennettavan älylukon ansiosta ovi on avattavissa helposti Suvanto Care -mobiilisovelluksella.
Suvanto Care

Suvanto Mukana

Suvanto Mukana – turvalliseen liikkumiseen: Suvanto Mukana -palvelu mahdollistaa turvallisen liikkumisen ja ulkoilun sellaisilla henkilöillä, joiden toimintakyky on laskenut iän tai jonkin muun syyn tähden.
Suvanto Care

Suvanto Ryhmäpuhelu

Ryhmävideopuhelu kokoaa tärkeimmät ihmiset yhteen ja on turvallinen ja helppo yhteydenpitokanava yksin asuvan vanhuksen, hoitajien sekä lähipiirin välillä.
Suvanto Care

Suvanto Turvakello

Suvanto Turvakello – paikantava turvapuhelin aina ranteessa. Turvakello mahdollistaa turvallisen liikkumisen ja ulkoilun henkilöille, joiden toimintakyky on laskenut iän tai jonkin muun syyn takia.
Uutuustuote

Uutuustuotteella tarkoitetaan tuotetta / palvelua, joka on ollut alle vuoden markkinoilla.

Suvanto Care

Suvanto Video

Suvanto Videopuhelu on helppo ja turvallinen tapa pitää yhteyttä, jos sinulla tai läheiselläsi on huoli ikäihmisen tilanteesta ja kotona pärjäämisestä.
Suvanto Kotona – jotta voit asua huoletta ja turvallisesti omassa kodissa.