Suvanto Älylukko

Suvanto Älylukko

Suvanto Älylukko poistaa avainten käyttötarpeen. Ulko-oveen asennettavan älylukon ansiosta ovi on avattavissa helposti Suvanto Care -mobiilisovelluksella. Sähkölukko jouhevoittaa etenkin kotihoidon toimintaa, mutta se helpottaa myös sekä omaisten että talon asukkaan omaakin elämää. Etäohjattava lukko on varma ja erittäin turvallinen – ulkopuolisilla ei ole minkäänlaista mahdollisuutta päästä sähkölukkoon käsiksi! Suvanto Älylukko -palvelu kattaa niin omakotitaloon kuin ovipuhelimella varustettuun kerrostaloasuntoonkin soveltuvan ratkaisun.

Suvanto Älylukko rekisteröi oven käytön ja kirjaa avaukset automaattisesti Suvanto Päiväkirjaan. Suvanto Päiväkirja antaa mahdollisuuden tarkastella muun muassa asukkaan omaa kulkemista, vierailuja sekä kotihoidon käyntejä lokitietojen perusteella. Ulko-oveen asennettu älylukko takaa myös, ettei asukkaalla ole tarvetta päästää sisään ulkopuolisia.

Suvanto Älylukko on siisti ja kompaktin kokoinen. Se pystytään tarpeen vaatiessa vaihtamaan asiakkaalta toiselle helposti lukkoa ja ovea vahingoittamatta.