Inscripta Direct

Inscripta Direct

Terveydenhuollon ammattilaiset käyttävät jopa 50% työtunneistaan rutiinityöhön. Suurin osa tuosta ajasta menee potilasmerkintöjen kirjaamiseen, joka on pois potilaiden hoidosta.

Inscripta Discripta on moderni, kustannustehokas ja täysin eurooppalaisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen ratkaisu saneluun, potilaskirjaustyön optimointiin ja tallentamiseen.

Ratkaisu koostuu sanelusovelluksesta, tekoälypohjaisesta puheentunnistuksesta sekä tekstinkäsittelyhenkilöstön- ja työkulun hallinnasta.

Normaalisti puheentunnistusratkaisuja myydään per käyttäjä -mallilla. Tällöin lisenssi on sidottu yksittäisiin käyttäjiin tai käyttäjäryhmiin. Tämä ei yleensä ole kovinkaan tehokasta, joten me Inscriptalla aina suosittelemmekin asiakkaallemme ottamaan käyttöön puheentunnistuksen koko organisaatiolle. Tällä tavoin kaikki organisaatiossa pääsevät kokeilemaan puheentunnistusta ja näkemään josko sen avulla he voisivat tehostaa omia raportointitehtäviään. Jos lisenssit on määritetty yksittäisille henkilöille, ovat ihmiset yleensä epäileväisempiä kokeilun suhteen. Ja jotta käyttöönotto loppukäyttäjille olisi mahdollisimman helppoa meidän kansamme järjestyy myös Kertakirjautuminen (Single Sign-On). Ostamalla lisenssin koko organisaatiolle kerralla säästetään myös rahaa. Kun ostat Inscripta Directin koko organisaatiolle on se halvempaa kuin jos ostaisit osalle organisaatiosta kirjauspalveluita.

Tuotteemme on suunniteltu julkisen terveydenhuollon, yksityisten lääkärikeskusten, yksityisten ammatinharjoittajien ja muiden vaativien alojen työn tehostamiseksi ja helpottamiseksi. Tuotteella voidaan puheentunnistuksen avustamana luoda potilaskirjauksia. Puheentunnistuksen sanelusta luoman tekstin voi tarkistaa käyttäjä itse tai tekstinkäsittelytiimi. Hyväksytty aineisto on valmis toimitettavaksi potilastietojärjestelmään.

Erityisesti radiologit ovat hyötyneet ratkaisustamme. Inscripta Directin avulla he voivat sanella potilaskirjauksia samalla kun katsovat kuvia, joka on koettu helpommaksi ja mieluisammaksi kuin käsin kirjaaminen.

Tieteelliset tutkimukset

Referenssit

Pirkanmaan hyvinvointialue, (www.pirha.fi)
Keski-Pohjanmaan hyvinvointialue Soite, (soite.fi)
Fimlab Laboratoriot Oy, (fimlab.fi)
Mehiläinen Oy, (mehilainen.fi)
Finla Työterveys, (finla.fi)