Hublet Solution

Hublet Solution

Hublet on helppokäyttöinen, turvallinen ja kustannustehokas itsepalveluratkaisu digitaalisten sisältöjen tarjoamiseksi erilaisten potilasryhmien käyttöön. Ympäri maailmaa erilaisissa terveydenhuollon yksiköissä käytössä oleva palvelumme soveltuu eri ikäryhmien ja potilasryhmien käyttöön, taustaan ja kykyihin katsomatta, varmistaen täten digitaalisten palveluiden saatavuuden kaikille.

Hubletin avulla tarjoat helposti digitaaliset sisällöt jokaisen potilaan, heidän vierailijoidensa sekä terveydenhoidon henkilökunnan käyttöön, jolloin palvelut eivät ole enää rajoitetusti vain joko harvojen tai omia laitteitaan käyttävien saatavilla. Henkilökunnan työ on sujuvampaa, kun työtä helpottavaa teknologiaa ei tarvitse käyttää vain erillisissä työtiloissa johtojen kantaman päässä. Hubletin avulla digipalvelut ovat helposti kaikkien saatavilla.

Kokonaisvaltainen ratkaisumme sisältää lainattavat tabletit dynaamisella käyttöliittymällä ja Hublet Dockin, joita kaikkia hallitaan Hublet Managerin avulla.

Olennaista Hubletille on se, että tabletin sisällöt ovat täysin sinun hallittavissasi, sillä ratkaisumme perustuu erilaisiin ennakolta luotuihin käyttäjäprofiileihin. Hubletin avulla tarjoat siis erilaisille käyttäjäryhmillesi palvelut ja sisällöt, joita he tosiasiallisesti tarvitsevat – ja säästät samalla kustannuksia.

Millaisia käyttäjäryhmiä Hubletilla on?
Erilaisten profiilien ansiosta Hubletia voi käytännössä katsoen käyttää kuka tahansa, ja lisäksi se tarjoaa helpon ja turvallisen pääsyn erilaisiin digipalveluihin missä ja milloin tahansa. Sama laite on käytössä eri käyttäjillä, mutta sisältö vaihtuu valitun profiilin mukaan, mikä tekee palvelustamme mullistavan muihin vastaaviin verrattuna. Lisäksi se säästää sinulta palvelun tarjoajana aikaa ja rahaa.

 • Lääkärit
  Mahdollisuus päästä potilastietoihin tai tarkastella muita tarpeellisia aineistoja reaaliajassa, videopuhelut kollegoiden kanssa tai tutkimusaineistojen hyödyntäminen oman työpisteen ulkopuolella.
 • Hoitajat
  Potilastyön täydentäminen esimerkiksi erilaisten sovellusten ja videoiden avulla, hoitosuunnitelmien ja -tulosten tarkastelu.
 • Potilaat
  Tarjolla on täydet viihdepalvelut, jotka sisältävät esimerkiksi lukemista, ohjelmien katsomista ja pelejä. Lisäksi mahdollisuus pitää yhteyttä esimerkiksi perheeseen ja tukihenkilöihin.
 • Perheet
  Potilaiden perheenjäsenet ja tukihenkilöt voivat käyttää Hubletia erilaisiin tarkoituksiin esimerkiksi pitkien odotushetkien aikana.

Miten käytät Hubletia?

 • Takaa kaikille pääsy digitaalisiin palveluihin.
 • Hoidon tukeminen teknologian avulla.
 • Videopuhelut hoidon tukena.
 • Työvälineet mukana siellä missä sinäkin.

Referenssit

Laakson Sairaala, Helsinki, (www.hus.fi)
Soite, Kokkola, (soite.fi)
Essote, Etelä-Savo, (etelasavonha.fi)

Missä voit säästää Hubletin avulla?

Mediaostot
Useimmat vastaavat palvelut sisältävät rajoitetun määrän mediasisältöjä tai vaativat potilaalta ostoja. Voit ladata Google Play Kaupan kautta olemassa olevia ilmaisia ohjelmia.

Vähemmän tilaa
Isot ja tilaa vievät ratkaisut eivät terveydenhoidon yksiköissä ole kenenkään etu, vaan ne saattavat vaikuttaa jopa potilasturvallisuuteen. Hublet säästää fyysistä tilaa.

Vähemmän IT-taakkaa
Hubletin asentaminen tai sen käyttö eivät vaadi erityistä tukea. Näin aikaa säästyy tuottavampaan työhön.

Vähemmän osastokäyntejä
Esimerkiksi videopuheluiden avulla potilaat saavat nopeasti ja helposti yhteyden läheisiinsä; näin ollen fyysistä läsnäoloa ei aina tarvita.

 

Tuotetiedot

Kielet

suomienglantiespanjaitalianorjaranskaruotsisaksatanskaportugalikiinajapanikatalaanihollantivenäjäukraina

Markkina-alue

 • Eurooppa
  • Suomi
  • Saksa
  • Irlanti
 • Aasia
  • Singapore

Tuote on tullut markkinoille

10/2014

Sertifikaatit

 • ei ole lääkinnällinen laite

Tuote lisätty palveluun

06.03.2024

Päivitetty

13.03.2024