BoosTaavi – Palkka-aineiston kerääjä

BoosTaavi – Palkka-aineiston kerääjä

Roboost Solutions Oy tekee ohjelmistorobotiikkaa SaaS-palveluna. BoosTaavi automatisoi palkka-aineiston keruun tuntikirjauksista, varmistaen palkkojen oikeellisuuden ja nopeuden. Tarkan ja ajantasaisen aineiston ansiosta palkat saadaan laskettua oikein ja ajallaan, vähentäen virheitä ja parantaen työntekijöiden tyytyväisyyttä.

BoosTaavi on automatisoitu järjestelmä, joka on suunniteltu helpottamaan palkka-aineiston keruuta ja varmistamaan palkkojen oikeellisuuden. Tämä innovaatio ei ainoastaan tehosta palkanlaskuprosessia, vaan sillä on myös monia liiketoiminnallisia hyötyjä:

– Kustannussäästöt: Manuaalisen työn väheneminen vähentää työvoimakustannuksia ja mahdollisten virheiden korjaamisesta aiheutuvia kuluja.
– Työtyytyväisyys: Työntekijöiden ei tarvitse käyttää aikaa toistuviin ja aikaa vieviin tehtäviin, mikä voi parantaa työtyytyväisyyttä ja tuottavuutta.
– Kilpailukyky: Nopea ja tarkka palkanlasku voi lisätä yrityksen houkuttelevuutta työnantajana ja parantaa yrityksen mainetta markkinoilla.
– Nopeus: BoosTaavi poistaa manuaalisen työn tuntikirjausten keräämisessä, mikä nopeuttaa koko palkanlaskuprosessia.
– Tarkkuus: Väärät tuntikirjaukset tai epätarkkuudet voivat aiheuttaa palkkavirheitä. BoosTaavi tarkistaa tuntikirjaukset varmistaakseen, että kaikki tiedot ovat oikein ennen palkkojen käsittelyä.

BoosTaavin tehtävät:
– Aineiston kerääminen tuntikirjauksista: BoosTaavi skannaa järjestelmän ja tuo tuntikirjaukset automaattisesti palkanlaskujärjestelmään. Se minimoi inhimilliset virheet ja parantaa prosessin tehokkuutta.
– Määriteltyjen tietojen tarkistaminen: Ennen kuin palkat käsitellään, BoosTaavi varmistaa, että kaikki tiedot ovat oikein, kuten työtunnit, lomakorvaukset ja muut lisät.

Tuotetiedot

Käyttöympäristö

Kielet

suomienglanti

Markkina-alue

  • Eurooppa
    • Suomi

Tuote on tullut markkinoille

8/2023
Uutuustuote

Uutuustuotteella tarkoitetaan tuotetta / palvelua, joka on ollut alle vuoden markkinoilla.

Sertifikaatit

  • ei ole lääkinnällinen laite

Tuote lisätty palveluun

10.10.2023

Päivitetty

28.01.2024