Hoivita Oy

Hoivita Oy

Hoivita Oy tuottaa innovatiivisia ratkaisuja, jotka tarjoaa arvokasta ja ympärivuorokautista tietoa kotona hoidettavan ikäihmisen tilasta. Hoivita Oy käyttää langattomia, huomaamattomia ja kamerattomia antureita, jotka keräävät datapisteitä ikäihmisen hyvinvoinnista ja terveydentilasta. Nämä tiedot lähetetään pilvipalveluun, josta voit tarkastella niitä älypuhelimesi kautta. Näin voit seurata, mitä kotona tapahtuu, ja priorisoida kotihoidon asiakaskäyntejä ja parantaa henkilöstön tehokkuutta.

Hoivita Oy:n päivä- ja yö aktiivisuuden seuranta on helppo ja nopea asentaa asiakkaan kotiin muutamassa minuutissa, eikä se vaadi erityisiä taitoja tai laitteita. Palvelu on edullinen ja luotettava tapa varmistaa, että ikäihmiset saavat parasta mahdollista hoitoa ja huomiota.

Hoivita Oy palvelee sekä julkisia että yksityisiä asiakkaita, ja voit valita sinulle sopivan palvelupaketin. Oletko kiinnostunut kuulemaan lisää Hoivitasta ja sen hyödyistä? Jos olet, ota yhteyttä meihin tänään ja pyydä ilmainen esittely.

Yritystiedot

Aputoiminimet

Vesratio
Henkaus

Verkkosivut

Hoivita Oy

Hätäpainike

Hätäpainikkeen tarkoituksena on mahdollistaa nopea avun saanti henkilölle. Palvelua voidaan hyödyntää mm. sairaaloissa, palveluasumisessa sekä kotiympäristössä. 
Kaatumisen etätunnistuspalvelun tarkoituksena on mahdollistaa turvallinen kotona asuminen erityisesti ikääntyneille henkilöille. Palvelua voidaan hyödyntää myös sairaaloissa ja palveluasumisessa. 
Hoivita Oy

Ovitieto

Ovitieto-palvelu on tarkoitettu lisäämään asukkaan turvallisuutta. Palvelusta saadaan dataa, jonka avulla voidaan puuttua mahdollisiin ongelmiin. 
Hengitystiheyden etäseuranta mahdollistaa hengitystiheyden mittaamisen nopeasti, vaivattomasti ja tehokkaasti. Kontaktiton mittaus on hyödyllinen arvioitaessa kroonisesti sairaita potilaita jatkuvasti tai laskettaessa Early Warning Score -pistettä.
Päivä- ja yöaktiivisuuden seuranta tuo turvaa kotiin ja läheisille. Se havaitsee poikkeamat arjessa ja asunnon olosuhteissa. Palvelu toimii äänettömästi ja ilman kuvan tallennusta.