Botteja Oy

Botteja Oy

Botteja Oy on innovatiivinen yritys, joka on erikoistunut HR-bottien ja henkilöstöanalytiikan tarjoamiseen eri toimialoille. HR-botit ovat älykkäitä ohjelmia, jotka tukevat työntekijöitä työntekijäpolun eri vaiheissa, perehdytyksestä lähtökeskusteluun. Palvelun avulla asiakasyritys parantaa työntekijäkokemusta, tehostaa toimintaansa ja lisää tuottavuutta. Lisäksi palvelu tuottaa kattavasti HR-analytiikkaa, jonka avulla yritykset voivat uudistaa toimintatapojaan.

Botteja Oy palvelee monia toimialoja, kuten terveys- ja sosiaalipalveluita, koulutusta, logistiikkaa, vähittäiskauppaa, majoitus- ja ravitsemistoimintaa sekä turvallisuusalaa. Hankkeet alkavat tyypillisesti ketterien kokeilujen ja pilotointien kautta yhdessä kehittäen asiakkaan prosesseja ja toimintatapaoja.

Yritystiedot

Verkkosivut

Lähtökeskustelu-botti keskustelee lähtijöiden kanssa ja tarjoaa heille tarvittavia tietoja, tukea sekä ohjausta eroamisprosessissa. Se kerää tietoa ja palautetta, mikä auttaa kehittämään organisaatiota. Botti tehostaa HR-prosesseja ja tuottaa säästöjä.
Botteja Oy

Perehdytys-botti

Perehdytys-botti toivottaa uuden työntekijän tervetulleeksi työpaikkaan ja tarjoaa tietoa sekä työkaluja perehdytykseen. Se helpottaa työntekijän sopeutumista ja varmistaa sujuvan perehdytysprosessin. Botti tehostaa HR:n prosesseja ja tuottaa säästöjä.