Axel Health

Axel Health

Axel Health on suomalainen IT-alan palveluyritys, joka rakentaa terveydenhuollon suunnitteluun ja toiminnan tehostamiseen timanttisia työkaluja, joilla varmistetaan ylivertainen potilaskokemus. Autamme terveydenhuollon organisaatioita lyhentämään läpimenoaikojaan sekä hyödyntämään tilojaan ja resurssejaan tehokkaammin. Lisäämme myös läpinäkyvyyttä operatiiviseen toimintaan. Tarjoamme terveydenhuollon ammattilaisille intuitiivisia työkaluja helpottamaan jokapäiväistä työskentelyä, jolloin varsinaiseen hoitotyöhön jää enemmän aikaa. Potilaiden kokemusta puolestaan parantaa sujuva ilmoittautuminen, selkeä opastus ja aina ajantasainen tieto käynnin eri vaiheista.

Suomessa olemme toimialamme markkinajohtaja ja kasvamme vauhdilla tavoitellen uusia, kansainvälisiä asiakkuuksia. Tavoitteemme on olla Pohjoismaiden johtava terveydenhuollon tuotannon ratkaisujen tarjoaja, jolla on paras kokonaisratkaisu terveydenhuollon organisaatioiden palveluiden optimointiin – olipa kyse fyysisistä tai virtuaalisista palveluista.

Yritystiedot

Verkkosivut

Axel Health

Axel Planner

Axel Planner on monipuolinen suunnitteluratkaisu, joka auttaa terveydenhuollon organisaatioita aikataulu- ja huonesuunnittelussa, tilojen ja resurssien käytön optimoinnissa sekä potilaiden opastuksessa huone- ja resurssivarausten perusteella.
Axel Health

Axel Encounter

Axel Encounter tukee terveydenhuollon organisaatioiden toimintaa monella eri tavalla – tehostamalla potilasvirran hallintaa, nopeuttamalla potilaiden asiointia ja vapauttamalla terveydenhuollon ammattilaisten aikaa hoitotyöhön.