Vanhemmuusmatka

Vanhemmuusmatka

Vanhemmuusmatka on matkaopas onnelliseen vanhemmuuteen. Tarjoamme ratkaisun alati heikkenevään perhevalmennukseen, jonka myötä perheet jäävät vaille tietoa ja tukea jo ennen vauvan syntymää. Valmentaudu synnytykseen, imetykseen, vauvanhoitoon, uuteen arkeen ja vanhemmuuteen. Kahden kätilön tukemana verkossa, ajasta ja paikasta riippumatta.

Valmennukset koostuvat tekstitetyistä videoista, ohjeista, muistilistoista ja lisätietolinkeistä. Valmennus on saatavilla verkossa 24/7 – vaikka kolmelta yöllä, kun vauva ei lopeta huutamista ja omat neuvot on käytetty. Valmennus toimii missä tahansa, kunhan käytössäsi on nettiyhteys ja älylaite.

Samalla tasavertaistamme valmennusta – asuinpaikka tai elintaso ei vaikuta valmennuksemme laatuun. Luomme parhaillaan myös kieliversioita, jossa perheen vanhemmat voivat käydä samansisältöisen valmennuksen suomeksi, ruotsiksi tai englanniksi.

Valmennus on perheiden ostettavissa verkkokaupastamme. Osto oikeuttaa 9 kuukauden rajattomaan käyttöoikeuteen.

Ammattilaiset löytävät ilmaista ohjausmateriaalia verkkosivujemme Ammattilaiset-välilehdeltä. Käy tutustumassa ja ota käyttöön!