Oiva Health Oy

Oiva Health Oy

Oiva Health on kotimainen sosiaali- ja terveydenhuollon digihoidon asiantuntijaorganisaatio. Mahdollistamme kustannustehokkaat ja helposti saavutettavat digitaaliset hyvinvointipalvelut ympäri Suomen – kaiken ikäisille kansalaisille. Tarjoamme kokonaisvaltaista Hyvinvointipalveluiden Digialustaa terveydenhoitoon, työterveyteen, sosiaalihuoltoon, kuntoutukseen ja kotiin vietäviin palveluihin.

Yrityksemme päätuotteet ovat etähoiva ja digiklinikka. 

Etähoiva

Suurin osa ihmisistä asuu kaikkein mieluiten omassa kodissaan niin pitkään kuin mahdol­lista. Kotiin saatavien palvelujen kokonaisuuteen on tullut osaksi myös etänä toteutettava hoito, etähoiva, jossa hoitaja on yhteydessä asiakkaaseen videoyhteyden välityksellä. Hyväkuntoisille asiakkaille videoyhteydellä toteutettu hoivakäynti toimii kuntouttavana ja sosiaalisena tapahtumana. Palvelussa on huomioitu myös omaiset, he voivat saada myös omaisyhteyden käyttöönsä jos heidän läheisellään on jo  etähoiva käytössä. Omaisyhteydessä yhteys on kaksisuuntainen, myös asiakas voi soittaa omaiselle päin. Etähoivassa asiakkaan ei tarvitse edes osata vastata etäpuheluun itse, vaan omainen tai ammattilainen voi avata yhteyden automaattisesti asiakkaan luvalla.

Digiklinikka

Oiva Health Digiklinikka on suunniteltu mahdollistamaan sekä nopeasti käyttöön otettavat chat- ja videovastaanoton palvelukanavat, että myös laajemmat sähköisen asioinnin kokonaisuudet. Tarvittaessa palvelumoduuli on mahdollista räätälöidä vastaamaan hyvinvointialueiden yksityiskohtaisimpiakin tarpeita.

Sähköisen asioinnin käyttökohteita ovat muun muassa asiointiportaali & mobiilisovellus, sähköinen ajanvaraus, chat & chatbot, videovastaanotto, kiireetön viestintä ja sähköiset terveyskyselyt.

Asiantuntijapalvelu

Olemme luotettava asiantuntijakumppani digipalveluiden käyttöönottoon ja laajentamiseen. Asiantuntijatiimimme koostuu terveydenhuollon ammattilaisista, joilla on pitkä kokemus yrityksen tuottamien palveluiden laajentamisesta. Asiantuntijamme ovat siellä missä tapahtuu, auttamassa hyvinvointialueiden johtoa ja ammattilaisia palvelujen laajentamisessa.

Yritystiedot

Verkkosivut

Oiva Health on kotimainen sosiaali- ja terveydenhuollon digihoidon asiantuntijaorganisaatio. Mahdollistamme kustannustehokkaat ja helposti saavutettavat digitaaliset hyvinvointipalvelut ympäri Suomen – kaiken ikäisille kansalaisille.
Uutuustuote

Uutuustuotteella tarkoitetaan tuotetta / palvelua, joka on ollut alle vuoden markkinoilla.