Sentina Oy

Sentina Oy

Toimintafilosofia – Tavoitteena elämän mielekkyys, työn ilo ja sosiaalisesti aktiivinen arki

Sentina on perheyritys, joka kehittää hoidon laatua ja työn sujuvuutta parantavia digitaalisia palveluja asumispalveluihin, päivätoimintaan ja kotihoitoon. Sentinan tiimi on asiantunteva, kokenut ja innostunut. Teemme jatkuvaa yhteistyötä palvelun sisällön ja käyttökokemuksen parantamiseksi asiakasyhteisöjemme kanssa. Menetelmällinen sisältöpalvelumme Sävelsirkku on ainutlaatuinen, sillä se tarjoaa yhdeltä alustalta toimintamallit sekä musiikki-, liikunta-, muistelu- ja peliohjelmat kuntouttavaan työhön.

Toimintamme ydin on mahdollistaa laadukas ja hyvä hoito sekä hyviä hetkiä joka päivä ikääntyneille ja työntekijöille erilaisissa sosiaalialan palveluissa. Hoitohenkilökunnan työn tukeminen on tärkeä tavoitteemme. Tuomme asiakasyhteisöille konkreettisia työvälineitä ja rohkaisemme yhteisöä toiminnallisuuden ja vuorovaikutuksen järjestämiseen tavalla, joka vahvistaa ikäihmisen identiteettiä ja tuo palkitsevuutta hoitajan työhön.

Yritystiedot

Verkkosivut

Yhteystiedot

Sentina Oy

Sävelsirkku

Sävelsirkku on menetelmällinen sisältöpalvelu, jonka avulla arjen aktivointi sekä hyvinvoinnin ja kokonaisvaltaisen toimintakyvyn edistäminen ja ylläpitäminen helpottuu ja tehostuu.