FunctionApp Oy

FunctionApp Oy

FunctionApp Oy on teknologiayritys, joka kehittää mobiilipalvelua Neppie App. Neppie App on ammattilaisten työkalu, jolla voidaan tukea henkilöitä, joilla on toiminnanohjauksen ja arjen hallinnan haasteita. Palvelu sopii kaikenikäisille, sillä sen sisältö on räätälöitävissä yksilöllisesti.

Neppie App on käytännössä digitaalinen kuvatuki, joka sisältää ajastettuja muistutuksia ja kuvallisia sekä sanallisia ohjeita haluttuihin arjen toimintoihin. Palvelu koostuu verkkosovelluksesta, jossa ammattilainen tai vanhempi tai tukea tarvitseva henkilö itse luo tehtäväketjuja arjentoiminnoista. Tehtäväketjut muodostuvat tehtäväkorteista eli osatehtävistä. Näissä korteissa käytetään kuvia, tekstiä ja ajastettuja muistutuksia. Esim. tehtäväketju Aamutoimet sisältää tehtäväkortit herääminen, aamupesu, pukeutuminen, aamupala ja kouluun tai töihin lähteminen. Kuvina voidaan käyttää Neppien omaa kuvakirjastoa tai asiakkaan toimintaympäristöstä otettuja kuvia. Verkkosovelluksesta voidaan seurata, kuinka tehtäväketjuista on suoriuduttu. Tukea tarvitseva henkilö saa tehtäväketjut puhelimeen mobiilisovellus Neppien kautta. Se on ladattavissa sekä Google Play kaupasta että Apple Storesta.

Yritystiedot

Verkkosivut

Verkkokauppa

FunctionApp Oy

Neppie App

Neppie App on mobiilipalvelu arjen hallinnan tukemiseksi. Se on digitaalinen kuvatuki, joka auttaa toiminnanohjauksen haasteissa.
Uutuustuote

Uutuustuotteella tarkoitetaan tuotetta / palvelua, joka on ollut alle vuoden markkinoilla.