Evondos

Evondos

Evondos on terveysteknologiayritys, joka tarjoaa palveluita ammattimaisille kotihoidon organisaatioille auttaen heidän asiakkaitaan saamaan oikeat lääkkeet oikeaan aikaan ja oikeana annostuksena. Palvelumme on yksi työkalu laadukkaan hoidon tuottamisen avuksi hoito-organisaatioille. Hyvinvointiteknologia lisää turvallisuutta ja toimii hoitotyön täydentäjänä. Teknologian ei ole tarkoitus viedä lämpimiä käsiä pois hoivatyöstä, päinvastoin. Evondos-palvelun avulla varmistetaan suurempi itsenäisyys päivittäisessä arjessa sekä mahdollistetaan hoidon muokkaaminen yksilön tarpeiden mukaisesti. Teknologiaan perustuva palvelu koostuu henkilön kotiin vietävästä lääkeannostelurobotista, etähallintajärjestelmästä ja lukuisista palveluelementeistä. Evondos-palvelu on käytössä yli 300 asiakasorganisaatiossa ja sen avulla on jaettu yli 30 miljoonaa lääkeannosta oikein, oikealle henkilölle ja oikeaan aikaan – todistetusti 99 prosentin tarkkuudella. Evondosin pääkonttori sijaitsee Suomessa, ja sillä on tytäryhtiöt Norjassa, Ruotsissa, Tanskassa ja Alankomaissa. Tutkimus- ja kehitystyö sekä tuotantotilat sijaitsevat Salossa. Lääkeannosteluroboteillemme on myönnetty korkeasta kotimaisuusasteesta kertovat Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu-tunnukset.

Yritystiedot

Verkkosivut

Yhteystiedot

Evondos® E300 -lääkeannostelurobotti kuuluu Evondos® -palveluun. E300 sopii erinomaisesti esimerkiksi kotihoidon asiakkaan itsenäiseen lääkeannosteluun. Palveluun kuuluu myös Etähoitojärjestelmä, asiakaspalvelu ja muita palveluelementtejä, kuten 24h tuki.
Evondos® Anna -lääkeannostelurobotin VideoMed toiminto, yhdessä Etähoitojärjestelmän kanssa, mahdollistaa videoavustetun lääkkeenoton esimerkiksi kotihoidon asiakkaille. Videota voi hyödyntää myös virtuaalisten hoivakäyntien toteuttamiseen.