GS Balance -omaseuranta

GS Balance -omaseuranta

GS Balance on digitaalinen palvelu astman, kohonneen verenpaineen ja diabeteksen omaseurannan siirtämiseen paperilomakkeilta sähköiseksi asioinniksi. Kun asiakas tallentaa mittaustuloksensa ja kirjauksensa älypuhelimellaan, ammattilaiset saavat käyttöönsä ajantasaiset tiedot sekä valmiit raportit. Se säästää aikaa vastaanotolla ja nostaa edellytykset etäasioinnin laadukkaalle sekä tehokkaalle käytölle uudelle tasolle.

Hoitajat ja lääkärit pääsevät potilastietojärjestelmästä helposti omaseurantatuloksiin ilman salasanaa edellyttävää kirjautumista. Omaseurantajaksojen valmiit tekstiyhteenvedot säästävät aikaa potilastietoihin kirjaamisessa.

CE-merkityn GS Balance -palvelun avulla terveydenhuollon organisaatiot noudattavat lainsäädännön vaatimuksia, jotka edellyttävät sairauksien diagnosoinnissa ja seurannassa käytettäviltä ohjelmistoilta hyväksyntää lääkinnällisenä laitteena.

Digitaalisen omaseurannan käyttöönotto onnistuu nopeasti ilman suurta tietohallinnon työpanosta. Ammattilaiset ja asiakkaat ovat todenneet GS Balance -palvelun helpoksi oppia ja käyttää.

Astman diagnosoinnissa GS Balance säästää ammattilaisten aikaa ja nopeuttaa hoitopolkua:

  • Laajasti käytetty diagnostinen PEF-seuranta tehostuu merkittävästi, kun asiakas kirjaa puhallusarvonsa GS Balance -sovellukseen puhelimessaan. Jakson tultua valmiiksi ammattilainen saa hetkessä näytölleen valmiiksi lasketun Käypä hoito -suosituksen mukaisen raportin ja voi päättää seuraavista askelista.
  • Jos asiakas toimittaa PEF-seurantajakson puhallusarvot paperilomakkeella, hoitaja voi laskea tulokset ja muodostaa arkistoitavan raportin palvelun CE-merkityllä PEF-laskurilla.
  • GS Balance tarjoaa myös digitaalisen PEF-työpaikkaseurannan työperäisen astman tutkimuksiin.

Diagnosoidun astman seurannassa asiakas edesauttaa hoitoaan tallentamalla GS Balance -sovelluksella tietoja, jotka antavat hoitajalle ja lääkärille kattavan kuvan astman hallinnasta vastaanottoja ja etäasiointia varten:

  • PEF-seurantajaksot
  • Säännöllisesti toistetun astmatestin tulokset
  • Mahdolliset pahenemisvaiheet

Asiakkaiden palveluun tallentamat verenpaineen kotimittaustulokset helpottavat sähköistä reseptien uusimisista ja vapauttavat aikaa vastaanotolla, kun hoitaja ja lääkäri saavat seurantajakson valmiiksi lasketut keskiarvot potilastietoihin viemistä varten.

Diabeteksessa GS Balance -palvelun välittämät ajantasaiset verensokerin omaseurantatulokset ja niistä tuottamat valmiit raportit säästävät aikaa vastaanotolla ja mahdollistavat laadukkaan asioinnin puhelimitse sekä muilla etäasioinnin käytännöillä. Palvelu helpottaa asiakkaan elämää siirtämällä tulokset langattomasti älypuhelinsovellukseen useista Bluetooth-yhteyden tarjoavista verensokerimittareista.

Tuotetiedot

Kielet

suomi

Markkina-alue

  • Eurooppa
    • Suomi

Tuote on tullut markkinoille

2/2017

Sertifikaatit

  • CE-merkitty lääkinnällinen laite: luokka IIa

Tuote lisätty palveluun

31.08.2023

Päivitetty

28.01.2024