Seniortek Oy

Seniortek Oy

Pidämme huolta sinun ja läheistesi turvallisuudesta

Teemme teknologian ja muotoilun avulla yksinkertaisempia, intuitiivisempia ja ihmisläheisempiä turvallisuusratkaisuja. Toisin sanoen teemme niistä sellaisia, kuin haluaisimme itsellemme tehtävän. Vuodesta 2005 lähtien olemme tehneet monipuolisia turvallisuusratkaisuja palveluasumiseen, kotona asuvien tarpeisiin, erilaisiin oppimisympäristöihin sekä päiväkoteihin. Tavoitteena tehdä helppokäyttöisiä turvallisuusratkaisuja jotka helpottavat arkea sekä mahdollistavat edullisemman ja paremman hoitotyön.

Innovatiiviset ratkaisut

Emme keskity siihen, miten asiat on aiemmin tehty, vaan suunnittelemme palveluja, joita itsekin haluaisimme vastaavassa tilanteessa käyttää. Tällainen toimintatapa on tuonut tuotteillemme mm. viisi patenttia sekä useita tunnustuksia niin Suomessa kuin kansainvälisestikin.

InnoSuomi palkittu

Olemme erityisen ylpeitä jo vuonna 2007 ansaitsemastamme INNOSUOMI-palkinnosta, joka vahvistaa tekemämme työn tärkeyden ja valaa uskoa sen tarpeellisuuteen myös tulevaisuudessa. INNOSUOMI-kilpailu palkitsee sekä teknisiä- että palveluinnovaatioita tuottavia suomalaisyrityksiä.

Yritystiedot

Aputoiminimet

Minesec

Verkkosivut

Seniortek Oy

SenioriTurva

Senioriturva tuottaa enemmän aikaa hoitotyölle.
Älykäs KukkaTolppa hoivaturva tuo kotiin turvaa ja mielenrauhaa.
Seniortek Oy

SenioriTurva IISI

Senioriturva IISI turvaa arkea palvelutalossa ja kotona. Teknologinen ratkaisu säästää resursseja.