Physiotools Oy

Physiotools Oy

Physiotools on suomalainen yhtiö, joka on osa maailmanlaajuisesti toimivaa Physitrack Grouppia. Physitrackilla on henkilöstöä neljässä eri maanosassa, asiakkaita 17 eri aikavyöhykkeellä ja miljoonia loppukäyttäjiä yli 180 maassa. Physitrackin tuoteportfoliossa on kolme sovellusta: Physitrack, Physiotools ja Physicourses. Physitrack ja Physiotools ovat kuntoutuksen harjoitekirjastoja, joiden avulla terveydenhuollon ja liikunnan ammattihenkilöt voivat tehdä henkilökohtaisia harjoitusohjelmia asiakkailleen. Physicourses on puolestaan jatkuvan oppimisen ohjelmisto, jonka avulla ammattilaiset voivat laajentaa osaamistaan digitaalisten sisältöjen avulla. Physitrack Grouppiin kuuluu myös Wellness-toimiala, joka toimii Champion Health brändin alla Isossa-Britanniassa, Saksassa ja Pohjoismaissa.

Yritystiedot

Aputoiminimet

Physitrack

Verkkosivut

Verkkokauppa

Physiotools Oy

Physicourses

Opiskele missä ja milloin tahansa Physicourses-verkko-opetuskirjaston avulla. Tarjontamme käsittää yli 600 tuntia videokursseja ja 35 itseopiskeltavaa PDF-kurssia, joita voit tilata tarpeesi mukaan.
Physiotools Oy

Physitrack

Physitrackin avulla ammattilainen voi luoda asiakkaalleen henkilökohtaisen harjoitusohjelman tekemänsä tutkimuksen ja henkilön taustatietojen pohjalta. Harjoitusohjelma voidaan tulostaa tai lähettää digitaalisessa muodossa Physiapp-asiakassovellukseen.
Physiotools Oy

Physiotools

Physiotoolsilla ammattilainen voi luoda asiakkaalleen henkilökohtaisen harjoitusohjelman tekemänsä tutkimuksen ja henkilön taustatietojen pohjalta. Ohjelma voidaan tulostaa tai lähettää digitaalisessa muodossa Physiotools Trainer -asiakassovellukseen.