Neurosonic

Neurosonic

Autamme ihmisiä palautumaan, parantamaan suorituskykyään ja tuntemaan olonsa mahtavaksi. Tämä tapahtuu poistamalla stressiä, parantamalla unen laatua ja auttamalla palautumaan nopeammin. Neurosonicin suomalainen hyvinvointiteknologia perustuu matalataajuusvärähtelyyn, joka aktivoi autonomisen hermostomme.

Neurosonic lähettää kehoon erittäin matalataajuista värähtelyä. Värähtely edistää kehon luonnollisia korjaavia ominaisuuksia parantamalla unen laatua ja rauhoittamalla hermostoa. Neurosonicin avulla palauttavat kokemukset tulevat osaksi arkea vaivatta, eivätkä vaadi suuria muutoksia päivittäisiin rutiineihin.

  • Stressin lievittyminen: Värähtely ohjaa kehon ja mielen mekaanisesti meditaation kaltaiseen tilaan, joka hoitaa ja ehkäisee stressiin liittyviä oireita.
  • Laadukkaampi uni: Stressihormonien tuotanto vähenee ja unimekanismit palautuvat. Öinen heräily vähenee. Uni muuttuu rauhallisemmaksi ja palautuminen tehokkaammaksi.
  • Kehon tasapainon ylläpito: Värähtelyn avulla tasapainotetaan hermoston toimintaa. Keho rauhoittuu ja sitä korjaavat mekanismit toimivat paremmin.

Neurosonic sopii kaikenlaisiin tarpeisiin. Upean skandinaavisen muotoilunsa ansioista se sopii kaikkiin moderneihin koteihin, työpaikoille ja ammattilaisten tiloihin. Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!

Yritystiedot

Verkkosivut

Verkkokauppa

Neurosonic

Neurosonic Harmonia

Nuku paremmin, stressaa vähemmän! Neurosonic Harmonia auttaa sinua palautumaan arjen kuormituksista lievittämällä stressin oireita ja parantamalla unenlaatua helposti ja tehokkaasti.
Uutuustuote

Uutuustuotteella tarkoitetaan tuotetta / palvelua, joka on ollut alle vuoden markkinoilla.