NE Device SW Oy

NE Device SW Oy

Vuonna 2014 perustettu NE Device SW on alusta lähtien kasvanut monipuoliseksi alan ammattilaisten ryhmäksi, joka tuottaa ohjelmistoja älypuhelimiin, urheilukelloihin, terveyslaitteisiin, kameroihin ja paljon muuta.

SGS Fimko Oy auditoi ja sertifioi Vitacamin laadunhallintajärjestelmän ISO 13485:2016 -standardin mukaisesti. Sertifiointi myönnettiin elintoimintojen mittaamiseen tarkoitettujen itsenäisten lääketieteellisten ohjelmistojen suunnittelulle, kehitykselle, testaukselle, tuotannolle ja jakelulle. QMS-järjestelmään on sisällytetty keskeisiä ominaisuuksia myös muista asiaankuuluvista kansainvälisistä standardeista, kuten ISO 14971, IEC 62304 ja IEC 62366.
Saimme CE-merkinnän IIa-luokan laitteena, jonka ansiosta Vitacamia voidaan käyttää elintoimintojen seurantaan kliinisiin tarkoituksiin.

Yritystiedot

Verkkosivut

NE Device SW Oy

Vitacam-mobiilisovellukset

Vitacam tuo helpot, lääkinnälliset standardit täyttävät terveydentilamittaukset sairaalasta kotiin. Kustannustehokas ja kontaktiton videomittaussovellus soveltuu sekä ammattilaisten että potilaan itsensä käytettäväksi tavallisella älypuhelimella.