MariCare Oy

MariCare Oy

MariCare on johtava sensori- & hoivaratkaisujen tuottaja. Markkinoille tulon vuonna 2005 jälkeen, MariCare Oy on ollut edelläkävijä ja valittu suorituskykynsä ja uniikkien toimintojensa vuoksi parantamaan palvelua ja laatua ikäihmisten palvelukodeissa.

Paras palkinto on se tosiasia, että Elsi® Sensoriteknologia on osoittanut olevansa ensimmäinen ja ainoa markkinoilla oleva systeemi, joka voi vähentää kaatumisia, auttaa toteuttamaan kustannussäästöjä asiakkailleen ja edistää turva- ja hyvinvointiratkaisuja viimeisimpien haasteiden ja vaatimusten mukaisesti.

Yli 60-vuotiaiden määrän on arvioitu kasvavan maailmanlaajuisesti 800 miljoonasta yli 2 miljardiin vuoteen 2050 mennessä. Yöaikaiset tapaturmat ovat sekä vaikeita havaita että estää tällä hetkellä käytössä olevilla ratkaisuilla. Kustannussäästöihin on hyvin vaikea päästä ilman uusia keinoja. MariCare Oy on ensimmäinen yritys, joka on kehittänyt ja asentanut anturilattiajärjestelmän terveydenhoidon piiriin sekä turvallisuusteollisuuden alalle. Tänä päivänä älylattioita on asennettu jo yli 4000:een referenssikohteeseen.

Teemme kehitystyötä suurella tarkkuudella, jolloin vaativimmatkin asiakkaat investoivat järjestelmiimme. Elsi® Älylattia on ensisijaisesti hoitohenkilökunnan näkymätön työväline ja kaatumisen ilmaisin, joka sisältää useita erilaisia kaatumiseen liittyviä tekijöitä mm. sängystä nouseminen, wc käynnin (mkl. ajastustoiminto), dementia- ja varashälytyksen jne. Älylattia on ammattilaisten ennaltaehkäisevä apulaite hoiva- ja vanhainkodeissa, palvelutaloissa ja sairaaloissa. Järjestelmä havainnoi asukkaan toimintaa 24/7, havaiten epätavallisen käyttäytymisen, joka saattaa aiheutua esim. infektiosta. Ennalta ehkäisevä hoito vähentää sairaalassa oloa ja kustannuksia.

Elma™ Activity Sensing on langaton sensorijärjestelmä, joka on kehitetty sairaaloihin, yksityisasuntoihin sekä olemassa oleviin hoiva- ja vanhainkoteihin. Järjestelmä hälyttää mm. kaatumisista, liikkumisesta, varas- ja savuvaaroista. Hälytysten aikarajat (min/max) voidaan määritellä erilaisille toimintatavoille tai poikkeamille, kuten kylpyhuonekäynneille. Järjestelmä on rakennettu langattomalle alustalle, ja se on helppo asentaa ja poistaa. Järjestelmä luo ikääntyville tarvittavan turvallisuuden ja mahdollisuuden asua pidempään omassa kodissaan. Järjestelmä helpottaa hoitajien työtä jolloin olemassa olevat resurssit voidaan kohdentaa oikein. Suurin hyöty järjestelmästä saadaan yöaikaan kun huoneissa ei tarvitse käydä ilman syytä. Elma järjestelmä ei sisällä kameroita, joten yksityisyydensuoja ei vaarannu (GDPR).

Yritystiedot

Verkkosivut

MariCare Oy

Elma hoivasensori

Hoivasensorijärjestelmä kaatumisen tunnistukseen.