Fibion

Fibion

Fibion on terveys- ja hyvinvointialan innovatiivinen yritys, joka on erikoistunut uni- ja aktiivisuuden mittaamisen ratkaisujen kehittämiseen ammattilaisille. Yrityksen tavoitteena on tarjota helppokäyttöisiä ja tarkkoja työkaluja, jotka mahdollistavat fyysisen aktiivisuuden sekä lepojaksojen seurannan ja analysoinnin uudella tasolla. Fibionin tuotteet ja palvelut on suunniteltu tukemaan sekä yksilöiden että terveydenhuollon ammattilaisten tarpeita, tarjoten kattavan ymmärryksen käyttäjän fyysisestä tilasta ja edistäen kokonaisvaltaista hyvinvointia. Fibion hyödyntää uusinta teknologiaa ja tutkimustietoa kehittääkseen ratkaisuja, jotka ovat paitsi käyttäjäystävällisiä, myös tieteellisesti validoitua.

Yrityksen tuotevalikoima kattaa erilaiset mittalaitteet ja analyysiohjelmistot, jotka on optimoitu vastaamaan terveys- ja hyvinvointialan vaativiin standardeihin. Fibionin innovaatiot mahdollistavat tarkat mittaukset ja reaaliaikaisen tiedon keruun, mikä tekee niistä arvokkaita työkaluja niin tutkimuskäyttöön kuin päivittäiseen hyvinvoinnin seurantaan.

Fibion on sitoutunut edistämään terveellisiä elämäntapoja ja fyysisen aktiivisuuden lisäämistä kaikenikäisten keskuudessa. Yrityksen ratkaisut auttavat tunnistamaan ja muokkaamaan käyttäytymistä kohti terveellisempiä valintoja, tukien näin pitkän aikavälin hyvinvointia ja terveyttä.

Yritystiedot

Verkkosivut

Yhteystiedot

Fibion mittaa istumis- ja aktiivisuuskäyttäytymistä ja luo niistä visuaaliset raportit.