Terveysneuvontaa–verkkokurssimuotoisena

Terveysneuvontaa–verkkokurssimuotoisena

Ensitietoa uniapneastasi on verkkokurssi uniapneaa sairastavalle. Verkkokurssi on tarkoitettu uniapnea diagnoosin saaneelle tai tämän läheiselle, antamaan perustietoa sairaudesta, sen hoidosta, omahoidon ja kuntoutuksen keinoista, sekä käytännön vinkeistä arkeen.

Verkkokurssi muotoinen ensitietopaketti antaa sairastuneelle laaja-alaisen tiedon sairaudestaan ja sen kokonaisvaikutuksista, sekä vastaa kansanomaisesti tyypillisimpiin ongelmiin, joigi´hin uniapneaan sairastunut tyypillisesti törmää.

Verkkokurssi muotoinen ohjaus vapauttaa hoitohenkilökunnan työpanosta akuutimpiin työtehtäviin. Verkkokurssi mahdollistaa sairastuneen tutustua sisältöön rauhassa, omassa ympäristössään, sekä palata tiedon pariin, jos aihe tulee omassa arjessa vastaan.

Verkkokurssi muotoinen koulutus vähentää ammattilaisen ohjaus tarvetta, lyhentään ohjaukseen käytettävää aikaa, sekä vähentää sairastuneen tarvetta yhteydenottoihin hoidon aloittaneeseen yksikköön.

Ensitietoa uniapneastasi on tarkoitettu juuri uniapnea diagnoosin saaneille potilaille tai heille, joilla on tarvetta kokonaisvaltaisemmasta ohjauksesta ja neuvonnasta, tai esimerkiksi paljon haasteita hoidon onnistumisessa.

Kattavasta ensitieto paketista hyötyy jokainen uniapneadignosin saanut.

Referenssit