Nuorisopassi

Nuorisopassi

Nuorisopassi on Suomessa laajimmin käytössä oleva 1.-9. luokkalaisille nuorille tarkoitettu hyvinvointisovellus. Nuorisopassi-sovelluksen avulla kunnat ja kaupungit voivat tarjota peruskouluikäisille nuorille paikallisia etuja yhdessä elinkeinoelämän kanssa ja viestiä heille ajankohtaisista asioista keskitetysti. Nuorisopassissa voi olla esimerkiksi luokkakohdistetusti tietty määrä uimahallikäyntejä, tai tuntuva alennus ratsastustunnista. Viestinnässä voidaan hyödyntää esimerkiksi nuorisoiltojen tapahtumia. Kaupungin muihin palveluihin ja digitaalisiin ratkaisuihin integroitavissa oleva sovellustyyppinen ratkaisu on nuorille ominainen tapa etsiä ja vastaanottaa tietoa.

Nuorisopassin piirissä on jo miltei 30 kuntaa ja yli 30 000 käyttäjää! Palveluun kuuluu hallintajärjestelmä, tekninen tuki ja oma yhteyshenkilö. Saatavilla myös etujen hankinta palveluna.

  • Edut ja alennukset: Nuorisopassiin voidaan tuoda paikallisia etuja, kuten maksuttomia harrastuskokeiluita tai alennuksia vaikkapa elokuvalipuista. Edut ja alennukset voidaan kohdistaa tietylle ryhmälle, kuten luokalle tai esim. taksikyytiläisille. Ilmoitukset: Kunta voi ilmoittaa esimerkiksi muuttuneista palveluista suoraan nuorille.
  • Tapahtumat ja menovinkit: Kunta voi viestiä suoraan nuorille ajankohtaisista tapahtumista, kuten nuorisoilloista. Myös seurat ja yhdistykset voivat ilmoittaa sovelluksessa maksuttomista tapahtumista tai harrastusten asioista.
  • Kävijäseuranta: Kunta voi seurata esimerkiksi nuorisoiltojen kävijämääriä.
  • Rajapinnat: Nuorisopassi voidaan integroida esimerkiksi paikallisliikenteen tai tapahtumakalentereiden kanssa.

Tuotetiedot

Ostajat

Kohderyhmät

Kielet

suomienglantiruotsi

Markkina-alue

  • Eurooppa
    • Suomi

Tuote on tullut markkinoille

1/2020

Sertifikaatit

  • ei ole lääkinnällinen laite

Tuote lisätty palveluun

15.01.2024

Päivitetty

28.01.2024