HILDA-sisältöpalvelu

HILDA-sisältöpalvelu

HILDA-sisältöpalvelun sisällöt on räätälöity hoiva-alan tarpeisiin. HILDA-hetket ovat korkealaatuisia vuorovaikutteisia videosisältöjä, jotka on tarkoitettu monipuolisten toimintahetkien järjestämiseen ikääntyneille. Jatkuvasti uudistuvat sisällöt herättävät ikäihmisessä muistoja, synnyttävät keskustelua ja lisäävät yhdessäoloa.

HOITAJA-hetket ovat hoiva-alan työntekijöille suunnattuja sisältöjä. Ne lisäävät työhyvinvointia, tukevat työssä jaksamista ja vahvistavat ammatillista osaamista. HOITAJA-hetket pureutuvat ajankohtaisiin aiheisiin, kuten itsemääräämisoikeuteen ja RAI-arviointiin. Sisältöpalvelu säästää työaikaa, lisää toimintaa hoivakodissa sekä ylläpitää henkilöstön osaamista.

Asiakaspalvelumme huolehtii siitä, että jokainen asiakas saa varmasti kaiken irti HILDA-palvelustaan!

  • Koulutamme HILDA-sisältöpalvelun käyttöön. 
  • Inspiroimme ja pidämme perillä tuoreista videosisällöistä.
  • Tuotamme johdolle tietoa palvelun käytöstä.
  • Autamme kesyttämään mahdolliset vikatilanteet.
  • Huolehdimme siitä, että hoivakotien palautteet ja ideat välittyvät aina perille asti.

HILDA-palvelua käyttävät niin pienet kuin suuretkin ikäihmisten asumispalvelut ympäri Suomea. Sisältöpalveluun valmiiksi luotujen sisältöjen avulla toimintahetkien järjestäminen ei vaadi hoitajalta valmistelevaa työtä.

Palvelusta löytyy useita eri kategorioita, mukaan lukien tuolijumpat, nojatuolimatkat, visailut, monipuoliset musiikkisisällöt sekä bingo. Tutustu asiakastarinoihimme https://www.kardemummo.fi/artikkelit.