Cognituner Pro

Cognituner Pro

Cognituner Pro on neuropsykologien kehittämä työväline kognitiivisen toimintakyvyn harjoittamiseen. Sovellus on tarkoitettu kognitiivisen kuntoutuksen ammattilaisille, jotka tarvitsevat asiakkailleen modernin kognitiivisen kuntoutuksen menetelmän. Mobiilisovelluksessa on pelinomaisia tehtäviä, jotka harjoittavat ja tukevat kognitiivista toimintakykyä. Ammattilainen voi suunnitella, räätälöidä ja seurata kuntoutusprosessia omasta käyttöliittymästään. Cognituner mahdollistaa myös reaaliaikaisen etäkuntoutuksen.

Kognitiivinen kuntoutus on kokonaisvaltaisen neuropsykologisen kuntoutuksen yksi osa alue. Cognituner Pro on mobiilisovellus, joka sisältää kognitiivista toimintakykyä harjoittavia ja tukevia pelinomaisia tehtäviä. Terapeutti voi suunnitella ja räätälöidä kuntoutujalle yksilöllisen kuntoutusohjelman ja seurata prosessia omasta käyttöliittymästään. Cognituner soveltuu hyvin myös kognitiivisesta toimintakyvystään kiinnostuneiden henkilöiden itsenäiseen harjoitteluun. Cognituner on jaoteltu neljään moduliin keskeisten kognition osa alueiden mukaisesti: tarkkaavuus, muisti, visuaaliset havaintotoiminnot sekä toiminnanohjaus ja ongelmanratkaisu.

Cognituner on neuropsykologien kehittämä kognitiivisen kuntoutuksen työväline, joka perustuu tutkittuun tietoon aivotoiminnoista, niiden muutoksista aivovaurioiden, aivojen toimintahäiriöiden tai ikääntymisen seurauksena sekä kognitiivisen toimintakyvyn kuntoutusmahdollisuuksista.