Memoera Oy

Memoera Oy

Memoera – hyödyllistä ajanvietettä muistisairaan ja ikäihmisen päivään

Memoera yhdistää digitaaliset teknologiat, kognitiiviset ja fyysiset toimintakykyä edistävät harjoitustehtävät ainutlaatuiseksi tuotteeksi, jonka käyttäminen on iäkkäälle helppoa, hauskaa ja turvallista.

Monet tieteelliset tutkimukset kertovat kognitiivisten harjoitusten myönteisistä vaikutuksista muistisairaan ja ikäihmisen elämään. Näiden tutkimusten mukaan sekä liikunnasta että kognitiivisista harjoitteista on merkittävää etua muistisairaan toimintakyvyn ylläpitämisessä sekä haasteellisen käyttäytymisen vähentämisessä.

”Kun Memoeraa käyttää, tulokset aivojen toiminnan kannalta ovat suotuisat. Memoeran monet erilaiset pelit sopivat muistisairaille ja niitä on hauska pelata. Jopa pitkälle edenneessäkin muistisairaudessa laite saattaa toimia yllättävän hyvin. Memoeraa voi käyttää juuri silloin kun itse haluaa, joten omaehtoinen käyttö lisää potilaan osallisuutta omaan hoitoon ja tarjoaa kuitenkin aivoille oikeita virikkeitä.” – Geriatri ja sisätautien erikoislääkäri, Simo Pajunen.

Yritystiedot

Verkkosivut

Memoera Oy

Memoera Trainer

Memoera Trainer on suomalainen laite, joka sisältää erilaisia pelejä ja tehtäviä. Pelien tarkoituksena on virkistää aivotoimintaa moniulotteisesti, ylläpitää kognitiivista toimintakykyä, helpottaa muistisairauden oireita ja hidastaa sen etenemistä.