Smartbox

Smartbox

Smartbox on vuonna 2014 perustettu kotimainen yritys, joka on erikoistut älykkäiden nouto- ja palautusratkaisujen suunnitteluun ja toteutukseen älylokeroiden avulla. Smartbox -älylokeroiden tehtävä on tehostaa terveydenhuollon toimintoja parantaen niin asiakaskokemusta kuin myös terveydenhuollon ammattilaisten resursointia.

Terveydenhuollon ala hyötyy Smartboxin ratkaisuista lukuisalla tavalla, esimerkiksi hoitotarvikkeiden ja apuvälineiden turvallisella, tehokkaalla ja joustavalla jakelulla. Älylokerot auttavat niin terveydenhuollon ammattilaisia kuin asiakkaita: potilaat voivat noutaa vaivatta tarvitsemansa hoitotarvikkeet omatoimisesti normaalien aukioloaikojen ulkopuolella antaen ammattilaisille paremmin aikaa keskittyä potilaiden hoitoon.

Smartboxin älylokerojärjestelmä taipuukin helposti terveydenhuollon piiriin. Lokeroiden kokoa, määrää ja ulkonäköä voidaan muokata aina tarpeen mukaan. Lisäksi ne ovat integroitavissa saumattomasti olemassa oleviin terveydenhuollon järjestelmiin.

Innovatiivisten ratkaisujen myötä Smartbox parantaa kokonaisvaltaisesti terveydenhuollon toiminnallista tehokkuutta, asiakastyytyväisyyttä ja palvelun saatavuutta.

Yritystiedot

Aputoiminimet

Smartbox

Verkkosivut

Smartbox tarjoaa älykkäät ratkaisut esimerkiksi hoitotarvikkeiden ja apuvälineiden noutoihin ja palautuksiin turvallisesti ja tehokkaasti.